Veckobrev v. 23

Precis hemkomna från en fantastisk dag i ett buddistiskt tempel som ligger i Rosersberg. Vi fick ett mycket vänligt bemötande och fin information om den buddistiska läran. Jag hade föreläsning om buddismen i onsdags så eleverna var en smula förberedda, och att befinna sig i den miljön var en fin upplevelse. Nästa vecka kommer Niklas, "buddistinformatör", och delar med sig av sina upplevelser och vackra bilder från buddismens lära. Där knyter vi ihop "paketet" och eleverna har fått fina kunskaper i den buddistiska läran.

Dom nationella proven är klara och resultaten har skickats hem till er föräldrar.

Ett mycket uppskattat inslag under veckan var när Jens Hult kom och besökte skolan. Han berättade om sina lärdomar från sin Idolresa och sjöng flera låtar. Citat från Jens: "Ta vara på tiden i skolan, för snart är ni lika gamla som jag!" Svetten lackade på honom när alla barn på skolan ville ha autografer på både papper, kepsar och armar:-) Stort tack Jens!
 
Kommande vecka:
 
Måndag: Picknick för föräldrar och elever i skolan kl. 15-17. Vi går igenom läxan i svenska. Uppgiften är att läsa en text och stryka under orden i ordklasserna substantiv, verb och adjektiv. 
 
Tisdag: Idrott.

Onsdag: Mys i Sätunaparken med samverkansövningar och korvgrillning. Såå kul vet ni, tycker fröken Carina. 

Torsdag: Idrott. Svenskläxan lämnas in till mig.

Fredag: Städning av klassrummet, alla hjälps åt. Förhör veckans ord. Inga mer läxor denna termin.
 
Här ser ni Isaac och Colin när dom har idrott, den fina bilden får avsluta veckobrevet för denna gång. Sköna dagar till er alla hälsar fröken Carina<3
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

skickavidaretrivas.blogg.se

Kraft, vilja, mod- nu skickar vi kunskaperna vidare. Klass 3 b i Sätunaskolan i Märsta är glada att vi kan dela med oss våra kunskaper och värderingar. Nu kastar vi loss, häng gärna med!

RSS 2.0